Kansspelen

De kansspel machine is niet meer weg te denken uit de Horeca. Wij van Pinball Palace denken dat er echter toch wat moet gebeuren. Omzetten en bezoekersaantallen lopen op veel locaties terug. Dit is mede door het rookbeleid maar ook door de toename van de online concurrentie.

Dit is het moment om goed te kijken wat er speelt binnen uw onderneming. Ziet u de omzet gelijk blijven of zelfs terug lopen, dan kunt u bij ons terecht voor een duidelijk advies met betrekking tot uw automaten. Wij hanteren de regel dat vermaak op de eerste plaats staat en dat dit uw omzet ten goede moet komen tegen waar mogelijk gelijk blijvende kosten.

Om de klant langer binnen te houden en hem te vermaken, hebben we tal van suggesties ook specifiek voor uw locatie. Denk hierbij aan een wisselende samenstelling zoals het toevoegen van bijvoorbeeld een flipperkast, photoplay of zelfs een boxbal aan uw reeds bestaande aanbod.

Bent u opzoek naar een nieuwe partner op het gebied van uw automatenexploitatie dan zouden we graag eens kennis met u maken. Interesse? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op voor een eerste advies en kennismaking.